E-book 7 opties om online te groeien met jouw onderneming

7 opties om online te groeien met jouw onderneming

 

Een e-book voor ondernemers die

  • het gevoel hebben maar wat te doen op hun socials
  • vanuit verbinding en de juiste energie willen ondernemen
  • weten wie hun ideale klant is maar deze niet kan bereiken
  • nog geen gebruik maken van eigen kleuren en templates
  • zich tot nu toe alleen focussen op offline aanbod
  • “zelluf doen” hoog hebben staan
  • automatiseringen en weggevers maar ingewikkeld vinden
  • het stukje verkopen liever overslaan

Super leuk! Ik ben weer helemaal enthousiast. Leker bezig Mandy. Je brengt mij op ideeen wat ik normaal echt nooit zou doen of bedenken.

Suzanne

suuzcoaching.nl

Ik ben Mandy Frederiks

Ik startte mijn coachpraktijk omdat ik iets wilde betekenen voor anderen en het als mijn missie zag mensen te ontzorgen.

Al snel kwam ik erachter dat ik niet de enigste was met deze missie. Het voelde alsof ik ternauwernood mijn hoofd boven water kon houden in een wereld waar het ging om zien en gezien worden.

Het was hard werken en heel veel uren in online zichtbaarheid stoppen zonder er iets voor terug te krijgen. Ik besloot dat het anders moest kunnen en maakte mijn eigen personal brand waarin een herkenbare stijl met terugkerende kleuren de hoofdrol speelde.

Kort daarna groeide mijn social media kanalen snel en kreeg ik de ene aanvraag naar de ander zonder dat dit mij veel moeite kostte. Sterker nog ik had juist het idee meer vrije tijd terug te hebben gevonden.

Binnen enkele maanden had ik een goed lopende praktijk zonder te veel tijd kwijt te zijn aan online groei door zichtbaarheid.

Twee jaar later verkocht ik mijn praktijk omdat ik nog altijd de missie heb om iets voor anderen te willen betekenen en te ontzorgen maar erachter ben gekomen wat mijn doelgroep echt mag zijn: ondernemers die willen groeien.

Razendsnel. Verrassend, zorgvuldig, en een super duidelijke lijn in ALLE utingen. Wat wil je nog meer?

Marlies

marliesvanderhout.nl

E-book 7 opties om online te groeien met jouw onderneming