Mijn verhaal

Even terug naar 2017…

Ik startte mijn coachpraktijk omdat ik iets wilde betekenen voor anderen en het als mijn missie zag mensen te ontzorgen.

Al snel kwam ik erachter dat ik niet de enigste was met deze missie. Het voelde alsof ik ternauwernood mijn hoofd boven water kon houden in een wereld waar het ging om zien en gezien worden.

Het was hard werken en heel veel uren in online zichtbaarheid stoppen zonder er iets voor terug te krijgen. Ik besloot dat het anders moest kunnen en maakte mijn eigen personal brand waarin een herkenbare stijl met terugkerende kleuren de hoofdrol speelde.

Kort daarna groeide mijn social media kanalen snel en kreeg ik de ene aanvraag naar de ander zonder dat dit mij veel moeite kostte. Sterker nog ik had juist het idee meer vrije tijd terug te hebben gevonden.

Binnen enkele maanden had ik een goed lopende praktijk zonder te veel tijd kwijt te zijn aan online groei door zichtbaarheid.

Twee jaar later verkocht ik mijn praktijk omdat ik nog altijd de missie heb om iets voor anderen te willen betekenen en te ontzorgen maar erachter ben gekomen wat mijn doelgroep echt mag zijn: ondernemers die willen groeien.

focusON aanbod pagina

Ik help jou vanuit focus en in de juiste flow te groeien als ondernemer. 

mijn gezin

Ik heb als geen ander ervaren…

wat een goed lopende onderneming met je leven kan doen. Toen ik het gevoel had alleen nog maar bezig te zijn met werken en ik merkte dat ik steeds minder energie haalde uit mijn werkzaamheden besloot ik de knop om te zetten en alles om te gooien.

Want laten we eerlijk zijn, een van de redenen van een eigen onderneming starten is dat je je tijd zelf wilt indelen en je naast werken tijd over hebt voor leuke dingen.

De knop was om, ik creëerde overzicht in mijn administratie, mailbox en planning waardoor ik merkte dat dit mijn productiviteit omhoog bracht. Ik had een strategisch plan klaar liggen en merkte dat ik weer energie had om alles aan te pakken. Dit gaf niet alleen rust in mijn hoofd ook in mijn leven.

Mijn kennis en ervaring in combinatie met een dosis organisatievermogen en positieve energie heb ik gebundeld in het FocusON traject waarbij ik jou als VA kan bijstaan zodat jouw stapel met nog te doen en toffe plannen de aandacht krijgt die het verdiend terwijl jij weer geniet van jouw onderneming en je leven daarnaast.

Hoe anderen mij omschrijven

R

Creatief

R

Ontzorger

R

Georganiseert

R

Structuur

Neem contact met mij op