Blog

Investeren voor het binnen is..

Wat mij heeft geholpen is het anders gaan kijken naar mijn tijd en de processen.Ik kwam er al snel achter dat bepaalde tools inzetten een groot verschil maakte. Er was weer tijd voor dat wat ik echt leuk vindt om te doen: creëren, ideeën uitwerken en meer directe uren met klanten. Dat zorgde ook voor een bankrekening die meer en meer werd aangevuld.

Tip om kosten te besparen in Mailblue

Een van de eerste dingen die ik aanpak voor klanten is het inrichten van hun Mailblue/ ActiveCampaign account en daarbij de automatiseringen die praktisch zijn om te laten lopen. Dit zijn 3 automatiseringen die samenwerken en er onder andere voor zorgen dat je niet onnodig teveel kwijt bent aan je Mailblue account.

Wat doet een VA?

Ik kan me goed voorstellen dat de term VA bij veel ondernemers nog niet helemaal bekend is. Heel eenvoudig gezegd is een Virtueel Assistent (VA) iemand die andere ondernemers ondersteunt en adviseert. Werkzaamheden en taken uit handen neemt zodat de ondernemer zich kan focussen op andere werkzaamheden.

Vaak zorgt dit niet alleen voor meer rust en focus bij de ondernemer maar ontstaat er ook meer (vrije) tijd die op een andere, efficiëntere manier kan worden ingedeelt.

Wat doet een VA?

Wat doet een VA?

“Je hebt het steeds over een VA maar wat doet een VA eigenlijk?” Ik kan me goed voorstellen dat de...

Lees meer

Nieuwsbrief ontvangen?